Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.8.2009 72.turnaj v 8-ball poolu

15. 9. 2009

Další pokus o Triple

Všichni asi zaregistrovali, že Jakub K. po chvilkovém odpočinku se vrátil a vyhrál dva turnaje po sobě, a tak na tomto turnaji mohl konečně udělat ten vysněný triple – vyhrát tři turnaje po sobě. Jak to všechno dopadlo ?

Na nedělení turnaj dorazilo relativně dost hráčů – snad se to ještě zlepší, když již konečně končí prázdniny. Snad zmíním Davida, který se na nás přišel podívat po dlouhé době a rádi jsme ho všichni viděli.

Můj průběh turnajem byl relativně špatný do druhého kola jsem byl nasazený a tam jsem dostal Standu, který porazil právě Davida. Se Standou to byl relativně boj vedl 1 : 0  a já začal cítit standardní nervozitu. Vyhrál jsem svůj první frame a následně Standu posadil na židli dvouma čistýma, pak již vítězství v prvním zápase na sebe nenechalo dlouho čekat.

Nastoupil na mě Jirka H., kde já unešen z krásných čistých her J jsem nezahrál ani ty nejjednodušší koule, prohrál jsem 1 : 4 a spadl do Bčka opět na Standu. S tím jsem opět zahrál velmi rychlou hru 3 : 0.

Hurá jsem v semifinále s představou, že jen 2 zápasy mě dělí od toho rekordu jsem nastoupil proti Danovi z kterého jsem měl největší respekt.

Já nervozní Daniel nervozní, ale udržel jsem nervy na uzdě a postoupil do finále výsledkem 4:2. – Pro mě to byl asi nejtěžší zápas : - )

Druhé semifinále hrál Jirka H. a Pavel V., kde Pavel předváděl krásné šťouchy a rozmetal jinak skvěle hrajícího Jirku H 4:1.

Finále:

Hrál jsem absolutně zoufale, všichni hráči seděli u stolu a mohutně podporovali Pavla, aby mi zkazil cestu k Triplu, Pavel vyhrál první frame, následovalo moje vyrovnání asi z mé strany nejrozumnější hrou na 1 : 1. Dále pak již nervozní ústrky, kdy jsem Pavlovi jednu hru opravdu doslova daroval J Skóre bylo 3 : 1 pro Pavla a já si říkal, že to prostě musí jednou přijít : - ) Zde velkou roli sehráli lidi, kteří mi to opravdu přáli Viktor, Standa a ostatní a za psychické podpory se mi povedlo srovnat stav na 3 : 3 díky nevynuceným chybám soupeře. Poslední frame byl docela vyrovnaný, kde rozhodla další nevynucená chyba Pavla V. a já mohl frame výhrát , a tak si splnit svoji METU v PB – udělat Triple !!

Chtěl bych poděkovat za psych. Podporu Viktorovi, který mi před semifinále promlouval do duše – Díky !!!

 

JO PROSTĚ JOOOO MÁM TO !!!!!

Ps: Jestli si někdo myslí, že už nemám pro co hrát, tak mám vyhraju tuhle sérii a vytvořím nový rekord v celkém počtu bodů a pak ještě si vezmu ten pohár PB Masters ?:))))

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odměna..

(Daniel, 15. 9. 2009 14:00)

.. na konci série dostane Jakub K. nový druh poháru... pohár PB Hattrick !!

Pohár PB Hattrict bude možné získat pouze jednou. Při prvním dosažení.


.. nechte se překvapit jeho vzhledem :-)

Gratulace

(Daniel, 15. 9. 2009 13:57)

Rekord padl. Tak jako běžci překonávají rychlostní rekordy, tak i v PB ženeme hranice lidských možností na neudržitelné maximum.

Ale je opravdu neudržitelné ? Uvidíme, jestli se Jakubovi povede udělat další rekord v počtu bodů za celou sérii. Držme mu palce.

Ale.. udělejme mu to co nejtěžší. Protože jestli se mu to má povést, musí to stát za to :-).

P.S. Nepovede se Ti to ;)