Jdi na obsah Jdi na menu
 


Projekt Reportáž z turnaje

23. 6. 2008

Zdravím Vás.

Už poněkolikáte (po třínácté) jsem psal "reportáž" z turnaje, psal jsem ji svým obvyklým způsobem a velmi, velmi mě to nudí psát, jelikož píšu pořád to samé. Jsem přesvědčený, že Vás už to musí nudit také.

Proto jsem se rozhodl, že se pokusím rubriku "Výsledky" obohatit o nový prvek. Tím prvkem je Vaše dobrovolná spoluúčast na vytváření záznamu z turnaje. Webmaster (já nebo Honza L.) vám poskytne tabulky s výledky a statistikami, organizační informace (finanční stránka atp.) a vy můžete napsat něco o turnaji z vlastního pohledu.

Opravdu by mě těšilo, kdyby se tohle nějakým způsobem ujalo a každý by sem tam napsal, jak viděl turnaj on a podělil se o své dojmy. Jsem zvědavý, kolik zájmu a tvůrčího ducha se v PB najde 

Čekám na Vaši odezvu.

 

Daniel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Daniel, 26. 6. 2008 14:00)

Posledni dobou jsme celkem zamakali na statistikach apod., postli se nejake nove prispevky, a ja mam dojem, ze si snad az na par vyjimek pisu sam pro sebe. Tak jsem premyslel, jak to zaridit, aby se psalo pro vsechny.. a napadlo me, ze kdyz se do toho zapoji cas od casu kazdy, prinese to chteny efekt.

Diky

(Daniel, 26. 6. 2008 13:57)

Dik za iniciativu. Klidne si to muzeme stridat. Hlavnim zamerem zustava, aby se do deni stranek zapojilo vice lidi = casteji je navstevovalo a zaroven to bralo trochu taky jako sve dilo.

Klidně mi to někdy přiklepni

(Honza L, 26. 6. 2008 9:52)

Když už mezi námi nemá nikdo novinářské ambice :), tak já to teda beru, šéfe. Ambice sice taky nemám, ale těch pár řádků dám dohromady. Vím, že psát každý týden prakticky to samé furt dokola, je otravné, takže kdykoli se ti nebude chtít, můžeš mi to klidně přiklepnout.

Vaše odezva

(Daniel, 26. 6. 2008 9:36)

Vaše odezva je poslední dobou velice chabá..napište alespoň, kdo by o to měl (neměl) zájem.

Upozornění na nový příspěvek

(Daniel, 23. 6. 2008 12:56)