Jdi na obsah Jdi na menu
 


Průvodní slovo

12. 3. 2009

Vítejte v nové rubrice na stránkách PB.

Cílem této rubriky je sdružovat články, které nám pomohou vyjasnit si problémové situace na turnajích, obohacení našeho rozhledu v pravidlech a to především v neobvyklých situacích, nebo také postěžování si na tu a ten jev, který bychom chtěli vymýtit.

Pro začátek bych to pojal takovou formou, že každý může na mail webmastera zaslat článek, který svým charakterem do rubriky náleží. Webmaster ohodnotí zběžně jeho relevanci k rubrice a velmi pravděpodobně jej také schválí a publikuje.

Upozorňuji, že bychom články měli psát obecnou formou, tj. nehanit v nich konkrétní osoby, které nám něco zločinného provedli na turnaji, ale popsat vždy situaci a zároveň k ní přiložit vyústění, jedno či více, na kterém bychom se shodli. Hledáme řešení, která budou konstruktivní a přispějí ke společnému cíli, tj. pohodové hře, kdy se soupeři respektují natolik, že vědí, kdy mlčet a také kdy naopak soupeře pošťouchnout vhodným slovem :-).

Budu rád, když se k vzniku nové rubriky vyjádříte v komentáři.

Daniel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kecy :)

(Kubajs, 13. 3. 2009 16:33)

ROFL MAO :)

Re: Podvod

(Daniel, 13. 3. 2009 11:46)

To je pravda.. navrhuju potrestat srazkou 125 bodu.. :-)

Podvod!!

(Jirka P, 13. 3. 2009 10:03)

Protestuji proti způsobu kterým Jakub K. vyhráva svoje zápasy.Podvádí,zesměšnuje své soupeře a hlavně je vždy pod vlivem alkoholu.