Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma nových hráčů ..

18. 10. 2009

Milá Parto Billiard,

     obracím se na Tebe s otázkou: "Nebojíš se kvalitních hráčů?"

Otázka většího počtu hráčů docházejících na turnaj se řešila a řeší stále. Kdysi jsme si s Honzou L. jasně řekli, že nebudeme zvát hráče z Balabušky, Harlequinu atd.. shodli jsme se na tom, že by nás přehrávali takovou měrou, že bychom si vůbec nezahráli.

Nicméně když se podívám na úroveň hráču PB dnes, říkám si, že už je to možná jinak. Někteří z nás hrají oblastní soutěž a podávají v ní z hlediska výsledků průměrné výkony. Někteří se sice do žádných oficiálních soutěží nepouštějí, nicméně jejich hráčské schopnosti na úrovni oblastí rozhodně jsou.

Hráči, kteří jsou v PB dlouho, ne-li od počátku, se mnou určitě budou souhlasit, že jsme ušli dlouhou cestu, po které jsme se společně táhli výkonnostně nahoru. Považuji za skvělé, jak pořád jdeme dál. Co už je méně skvělé je fakt, že někteří hráči se postupně vytratili a neudrželi s námi tempo.

Vzpomeňme na Honzu M., Petra, Pavla a další. Odsud vám hoši vzkazuji, že mi chybíte. Jako kamarádi, jako soupeři, jako členové PB. Zároveň vám vzkazuji, že se nás jen tak nezbavíte (můžu prozradit, že zakládající členové budou mít svůj koutek v nové připravované "síni slávy" (pracovní název).

Když už zmiňuji zakládající členy PB, s radostí oznamuji, že se k nám jeden vrátí. Nebude to nikdo jiný, než současný držitel trofeje PB Masters, Lukáš. Třeba se s ním strhne lavina návratů :-).


Vratím se však k původnímu tématu - zvát či nezvát tágoborce odjinud ? Za sebe říkám ano. Pozvěme celou oblastní ligu :-). Je zřejmé, že výkonnostní špička oblastek se k nám asi nepohrne, ale proč nezískat nové známe a třeba i kamarády, se kterými se můžeme poměřovat a rozšíří třeba jednou naše řady ?

Toť vše, co jsem chtěl říct. Některé hráče jsem již pozval, abyste se mohli rozhodnout i na základě vlastní zkušenosti. Pořádnou pozvánku na ČMBS jsem však zatím nezaslal.

Hlase Party Billiard, čekám na Tvůj verdikt, ozvi se v komentáři k tomu příspěvku.

Daniel

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Skvela reakce

(Daniel, 21. 11. 2009 12:53)

Dekuji VSEM clenum za vyjadreni se. Fakt diky .. takze se kdyztak nedivte :-)

Pokud se to posveti ..

(Daniel, 22. 10. 2009 13:51)

.. je tu nekdo, kdo ma moznost nejak jednoduse zaridit vizitky Party Billiard, popr. nejake propagacni materialy ?

Jsem určitě pro

(Standa, 22. 10. 2009 13:40)

Mohli bychom pozvat pár hráčů z oblastí a otestovat jaká je skutečná úroveň hráčů PB.

Co mi není rovno, po tom je mi hovno :-D

(Honza L, 22. 10. 2009 10:02)

K poolovým turnajům již necítím mandát se vyjadřovat, nechávám to zcela v režii Dana. Věřím jeho úsudku a že povede PB správným směrem.

Prindete.

(Simona, 22. 10. 2009 8:41)

Treba se pak zastavim:-))