Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parta Billiard na turnaji eHosting Pool

19. 12. 2008

19.12.2008

Na Vánočním turnaji eHosting Pool se tentokrát sešlo poměrně velé množství hráčů. Hrálo se systémem DKO na tři vítězné v obou částech pavouka bez handicapů. Za Partu Billard přišli bojovat Ondra, Honza K., Daniel, Jirka P., Jakub, Jirka (JFK) a v neposlední řadě má maličkost. V průběhu turnaje přišli alespoň povzbudit Lucka a Standa.

Turnaje eHosting jsem se zúčastnil podruhé a musim říct, že úroveň od minulého týdne rapidně vzrostla. Zajímavostí byla účast mimopražského ligového hráče Tomáše. Vzhledem ke zvýšené kvalitě turnaje se do zavěrečných bojů o medajle probojovali Jakub, JFK, Tomáš a já. Po semifinále hrál Jakub o třetí místo s Tomášem a aby ukázal, že se určitě nezalekne, zahrál svou druhou čistou hru na turnaji a zvítězil 3:2!!! Ve finále jsem se utkal s Jirkou, ale bohužel byl tak rozjetý po výhře nad Tomášem, že se mi ho nepodařilo zastavit. Finále skončilo po Jirkově krásné hře 3:1 pro Jirku.

Turnaj byl tentokráte hodně náročný, ale přesto se odehrál v krásně uvolněné předvánoční atmosféře, a o to šlo především. Doufam, že náš vánoční turnaj se bude ubírat v podobném duchu.

Vikturek

15.12.2008

Tentokráte Parta Billiard navštívila e-hosting turnaj ve složení Daniel, Jakub K., Jirka P., Viktor a další (a jistě zde nechyběl ani člen PB Jirka :-) ). Zadařilo se opravdu parádně, protože PB obsadila první čtyři místa (další si nepamatuju) a navíc jsme získali pro PB i trofej za vítěze série e-hosting pool turnajů v 8-ball poolu. Cenný skalp je k nahlédnutí prozatím jen u mě doma, ale časem uděláme ze sbírky našich pohárů fotogalerii, abychom se jimi mohli pyšnit veřejně :-).

Jinak k turnaji samotnému bych poznamenal, že byl nabitý hráčskou kvalitou. Opravdu přišli borci ze všech koutů a nebylo lehké se s nimi vypořádat. Excelentní výkony předváděli například Jirka a Jakub K. Můj zápas s Jirkou, ve kterém jsem prohrál 0:4, byl jasným důkazem tohoto tvrzení. Jirkovi padalo, co mu přišlo pod tágo. Ne nadarmo se o něm na e-hostingu říká, že když se mu daří, tak jede jak mašina.

Daniel

 

7.9.2008

Zdar,

 

nedávno nás Jirka pozval na svůj čtvrteční turnaj (www.ehosting-pool.info) a nakonec jsme se tam sešli z PB já, Honza L. a Lucka. Hrál se 8-ball na 4 vítězné s handicapy. Pro Ty z Vás, kterým je koncept handicapů neznámý - podle rozhodnutí organizátorů dostanete do každé hry nějaké vyhrané framy dopředu.

 

Za sebe musím říct, že se mi daleko víc líbí systém, kterým hrajeme turnaje my. Turnaj totiž trvá 2x kratší dobu a po konci turnaje mám dojem, že jsem si zahrál stejně. Každopádně hrát na ehosting-pool turnaji byla zábava. Potkali jsme tam pár zajímavých hráčů a změřili síly.

 

Je mi ctí Vám oznámit, že zástupci Party Billiard obsadili 2.,3. a 4. místo. Myslím, že ostudu jsme neudělali a doufám, že jsme nalákaly některé hráče z ehostingu na nedělní turnaj k nám. Partu Billiard zas vybízím k účasti na ehosting turnajích, systém je ale časově náročnější, to mějte na paměti.

 

Daniel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nedavno se stalo

(Daniel, 4. 5. 2009 10:42)

Dalsi z nasich clenu si odnesli z ehostingu cenne skalpy.. jmenovite Anna, David, Honza K., Olga.. kdy nas ehostingaci prijdou taky trochu pokropit zelezem ? :-)

turnaj z 18.12.2008

(Daniel, 19. 12. 2008 16:47)

Musim potvrdit, ze hrat tenhle turnaj nebyla zadna sranda. A ze je Jirka na svem eHosting turnaji neporazitelny, o tom uz jsme se vsichni presvedcili mnohokrat :-)

Dalsi ucast

(Daniel, 14. 11. 2008 1:49)

Po predlouhe bitve jsem nekdy kolem ctvrt na dve rano uhral pro Partu Billiard dalsi prvni misto. Cenny skalp z eHostingu. Kdo si chcete vyzkouset hrani za stavu velikeho fyzickeho vycerpani, prijdte na dalsi turnaj. Je to totiz opravdu challenge.

1.misto

(Daniel, 7. 10. 2008 18:06)

trochu sebestredne chci zverejnit, ze Parta Billiard uhrala na turnajich ehosting pool i prvni misto.. ja ja .. aajajajjaj .. :-)